Zrušiť

Premietačka Diax 3/4 a rozprávky na diafilmoch

dohodou
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 17. 2. 2019 (č. 29197111)

Zberateľ premietačiek a diafilmov ponúka na predaj premietačky a rozprávky do premietačky. V ponuke mám klasický a notoricky známy diaprojektor Diax 3 alebo novší model Diax 4. V prípade záujmu viem zabezpečiť aj iné modely.

Premietačky:

Pri inde zakúpených premietačkach sa často stáva, že su nekompletné, majú špinavé a uvoľnené šošovky, chýbajú im nožičky, či iné príslušenstvo, alebo sú zlé vyladené tak, že nedokážete zaostriť na celý snímok. Každá mnou ponúkaná premietačka bola rozobraná, vyčistená, odskúšaná a nanovo nastavená tak aby doostrovala na celý snímok. Kompletné príslušenstvo premietačky teda komponenty na navíjanie filmov a premietanie dia rámčekov ako aj originálny návod sú samozrejmosťou.

Rozprávky:

Ako pri premietačke tak aj pri rozprávkach kúpených naslepo sa stáva, že sú poškodené, neúplné, lepené alebo majú príliš krátky zavádzací úsek filmu čo značne sťažuje/znemožňuje ich premietanie. Mnou ponúkané rozprávky sú poctivo skontrolované a v zozname je presne uvedený stav a prípadne malé poškodenia rozprávky. Predávam výlučne len rozprávky, ktoré sa dajú bez problémov premietať. V súčastnosti pracujem na digitalizácií a preklade sprievodných textov všetkých rozprávok, ktoré mám v zbierke, takže v prípade záujmu viem ponúknuť aj tieto sprievodné texty.


Za kvalitu mnou ponúkaných premietačiek a rozprávok ručím a v prípade, že nebudete spokojní, vrátim Vám peniaze. Premietačiek aj rozprávok mám viac takže ponuka je platná dlhodobo až do zmazania. Objednávky vybavujem podľa poradia. Teraz pred vianocami je objednávok viac, čo môže predĺžiť dobu vybavenia objednávky, ale zatiaľ stihnem do vianoc vybaviť všetky. Podrobné info o cenách a dostupnosti posielam na mail, stačí zareagovať na inzerát a napísať o čo mate záujem.

Zberatelia ma môžu kontaktovať ohľadom možnej výmeny.

Zberateľ premietačiek a diafilmov ponúka na predaj premietačky a rozprávky do premietačky. V ponuke mám klasický a notoricky známy diaprojektor Diax 3 alebo novší model Diax 4. V prípade záujmu viem zabezpečiť aj iné modely.

Premietačky:

Pri inde zakúpených premietačkach sa často stáva, že su nekompletné, majú špinavé a uvoľnené šošovky, chýbajú im nožičky, či iné príslušenstvo, alebo sú zlé vyladené tak, že nedokážete zaostriť na celý snímok. Každá mnou ponúkaná premie...

Predajca Marek Nehodnotený Člen od novembra 2011
M
dohodou
Teplička nad Váhom
Zobraziť kontakty