Zrušiť

(VIPstamps4U) ~ ČSSR: Generálna zbierka 1945-92

990 €
Typ: Predaj, z dňa 1. 9. 2021 (č. 34930394)

Predám poštové známky (stamps/briefmarken/timbres) - generálnu zbierku známok z obdobia ČSSR, uloženú v novom luxusnom 64 stranovom albume PRINZ. Album obsahuje všetkých 48 ročníkov, spolu 2785ks čistých známok a mnoho aršíkov. Okrem známok výplatných, ktoré poznáme z bežného poštového styku, zbierka obsahuje aj známky príležitostné, novinové, doplatné, služobné, doručné a letecké. Najmä posledne menované v mnohých "kompletných" zbierkach vplyvom nevedomosti a nedbalosti častokrát chýbajú. Album neobsahuje známky, ktoré vyšli v reedícii a ktorých emisia bola zrušená kvôli menovej reforme (2ks 1953), kvôli zmene politického režimu (2ks 1968) alebo kvôli politicky neprijateľnej prítlači (1ks 1975, 1ks 1984). Výskyt týchto známok je extrémne vzácny a ich trhová hodnota niekoľkonásobne presahuje cenu celého albumu.

Všetky známky sú čisté, nepoužité, s pôvodným lepom bez nálepky alebo stopy po nálepke. Známky predávam za výhodnú cenu: priemerná cena jedného ročníka je 20,60€, priemerná cena jednej známky je 36c , pričom do výpočtu nie sú zahrnuté známky z aršíkov!. Príprava albumu, ukladanie a správne usporiadanie známok zaberie niekoľko týždňov práce. Všetky známky, poukladané vedľa seba, by vytvorili rad dlhší ako 100m.

Na požiadanie pošlem viac fotiek. Po dohode album priveziem kdekoľvek v SK, alebo prihraničných oblastí ČR.

Predám poštové známky (stamps/briefmarken/timbres) - generálnu zbierku známok z obdobia ČSSR, uloženú v novom luxusnom 64 stranovom albume PRINZ. Album obsahuje všetkých 48 ročníkov, spolu 2785ks čistých známok a mnoho aršíkov. Okrem známok výplatných, ktoré poznáme z bežného poštového styku, zbierka obsahuje aj známky príležitostné, novinové, doplatné, služobné, doručné a letecké. Najmä posledne menované v mnohých "kompletných" zbierkach vplyvom nevedomosti a nedbalosti častokrát chýbajú. Albu...

Predajca Vilo Nehodnotený Člen od júla 2021
V
990 €
Martin
Zobraziť kontakty