Zrušiť

(VIPstamps4U) ~ Slovensko 2003 komplet

93 €
Typ: Predaj, z dňa 28. 9. 2021 (č. 34996349)

Predám poštové známky (briefmarken/stamps/timbres) - kompletný ročník poštových známok, ktoré boli vydané v roku viacerých významných výročí a udalostí. Uplynulo presne 100r. od pamätného prvého letu bratov Wrightovcov, oslavovali sme 10. výročie vzniku Slovenskej republiky, pápež Ján Pavol II. nás poctil treťou návštevou a obsadili sme 3. miesto na MS v ľadovom hokeji vo Fínsku. Bol to významný rok i pre slovenskú filateliu, keď známka s reprodukciou olejomaľby predlohy Ladislava Medňanského "Potok za humnami" vyhrala súťaž o najkrajšiu známku na svete.

Všetkých 24 známok je čistých, s originálnym neporušeným lepom. Súčasťou ponuky sú okrem známok i všetky v tom roku vydané aršíky (13ks) a jedna pamätná FDC obálka, venovaná M.R.Štefánikovi. So známkami dostanete aj darčekové skladacie púzdro, ktoré má na zadnej strane praktický zoznam všetkých známok, vrátane dátumu ich vydania.

Nominálna hodnota známok je 1620-Sk, katalógová 144.-€, poštovné zdarma.

Predám poštové známky (briefmarken/stamps/timbres) - kompletný ročník poštových známok, ktoré boli vydané v roku viacerých významných výročí a udalostí. Uplynulo presne 100r. od pamätného prvého letu bratov Wrightovcov, oslavovali sme 10. výročie vzniku Slovenskej republiky, pápež Ján Pavol II. nás poctil treťou návštevou a obsadili sme 3. miesto na MS v ľadovom hokeji vo Fínsku. Bol to významný rok i pre slovenskú filateliu, keď známka s reprodukciou olejomaľby predlohy Ladislava Medňanského "P...

Predajca Vilo Nehodnotený Člen od júla 2021
V
93 €
Martin
Zobraziť kontakty